Metro artiklarna

Här länkar jag till båda artiklarna som Metro har skrivit. 

Första
http://touch.metro.se/nyheter/du-kallade-mig-fetto-men-nu-raggar-du-pa-mig-fuck-you/EVHogA!WXAciM4wERDOM/

Andra
http://touch.metro.se/nyheter/amanda-21-skrev-fuck-you-till-vikthatarna-har-delats-av-tusentals/EVHogB!KBLbmv8yKYMo/
På Facebook inlägget som Metro länkade har jag fått massa fula kommentarer så som återigen "fetto", "lika ful då som nu" och att jag tex hård bantade osv osv...

Det är så tragiskt. Att det fortsätter, när allt man vill är att det ska få ett slut. Jag visste med mig såklart att jag, en tjej på 21 år, inte skulle kunna ändra hur alla människor ser på saker och ting, men att de ändå inte kan hålla fingrarna från tangentbordet och mobilen skrämmer mig så in i helvete. Att de ÄNDÅ känner behov av att trycka ner andra och kränka andra, när dom dessutom redan vet att personen blivit mobbad förr. Men i vilket fall så är det aldrig okej! Ens liv blir så negativt påverkat!!! 

Sjukt egentligen!
Men vi alla är starka ihop och tillsammans kan vi hjälpa varandra.

Försöker svara så gott jag kan och så mycket jag hinner på allt ni skriver. Ni är godhjärtade människor som lägger ner tid på att skriva vad ni känner. Stor eloge till er.

Vill ni följa mig på instagram så finns jag där.
Jag heter @poffimgone

💖

Viktnedgången var för min skull - ingen annans

Många undrar varför jag så kallat "råbantade" och gick ner i vikt för att bli accepterad av andra runt omkring mig.

Jag gick ner i vikt för att jag mådde dåligt över vad jag såg i spegeln, vad jag såg när jag satt ner och kollade på mina lår och min mage, vad jag såg för siffra på vågen. Jag gick ner i vikt för att jag ville må bättre och bli mer hälsosam - inte för att andra tyckte jag var fet. Självklart hade det en inverkan på mig att bli kallad det så mycket, men jag gick ner i vikt för att stärka mig själv, mitt eget självförtroende och självkänsla, och för mitt eget mående. Dessutom gick jag ner dessa 30 kg under många års tid. Det var en lång process men det var smart - för nu håller jag mig på den vikten jag har. Jag råbantade INTE. Jag åt vad jag ville, när jag ville. Jag motionerade då och då, ändrade tankesätt och på så sätt, mina vänner, kommer man jävligt långt om man vill åstadkomma något. Ens inställning är otroligt viktig.

Folk håller fortfarande på att trakassera och kalla mig fula saker efter artikeln som publicerades på Metro, men jag har kommit så långt nu att ni kan hålla på hur mycket ni vill. Jag raderar negativa kommentarer och Tro mig - jag raderar negativa människor från mitt liv också. Kollar man igenom alla kommentarer så överväger de positiva kommentarerna och orden rätt rejält mycket.

Så tack för alla underbara meddelanden, texter och kommentarer ni skrivit till mig. Tack för att jag fick göra skillnad, i alla fall för en liten grupp människor. Jag uppskattar allt ni skriver, och det är många som säger att allt detta stärker dom som jag skrivit, och det var det som var poängen! Jag tycker att NI är starka och bra som delar med er av era historier också! Glöm inte det!

Jag har börjat att svara på allt ni skrivit och kommenterat, men kommer fortsätta mer imorgon. Jag är så glad för all positiv kritik jag får! Har ni några frågor så var inte rädd att kommentera!


Jag blir överväldigad med all positiv kritik jag har fått! Ni anar inte vad det gör för mig, jag blir så glad ända in i hjärtat och själen. Ni får mig att känna mig bra, som att jag spelar roll och kan göra skillnad.

Har ni något problem eller något ni vill prata om, något ni vill skriva till mig, om det så bara skulle vara en fråga, tveka inte att mejla det till mig så ska jag försöka hjälpa er.
Jag har varit med om mycket och kanske kan bidra med ett och annat tips!

Poffimgone@gmail.com
Kärlek till er 💜


Tack för ert stöd.
Stoppa mobbningen!
Tillsammans är vi starka 💗Vänner kommer och går, medan familjen består

Jag blev påverkad av allt som hänt, vilket resulterade i att jag blev ett monster emot mina nära och kära. Jag vill be om ursäkt igen tusen gånger för det. Min familj som fått stå ut med mig som varit så sur, tvär, snäsig, otrevlig och en riktig pain In the ass.. Ni ville mig väl och jag stötte bort er längre ifrån mig. Jag är så ledsen för alla gånger jag har sårat er, min familj. Jag ångrar mig så djupt. Jag hade istället kunnat krama om er och insett vilka underbara människor ni är, men det gjorde jag inte. Jag tog er för givet, och det ångrar jag idag.

Förlåt.

Jag älskar er mamma, pappa, mina två systrar och min bror. Ni är trots allt anledningen till att jag är den jag är idag, att jag fått min klokhet och visdom av er. Tack för allt ni gjort för mig, jag är evigt tacksam! Ni stöttar mig i allt oavsett vad det än är, och ni tänker på vad jag vill i de val jag tar, inte på vad ni helst vill. Vilket många i dagens samhälle gör. Men ni gör inte det. Mamma och pappa, ni är de absolut bästa och mest underbara föräldrarna som finns. Ni ger allt ni kan, och mer än så. Ni stöttar och peppar en, i vad man än vill eller kommer göra. Jag älskar er för det. Och jag älskar er för att ni är mina föräldrar. Ni är ljuset i mitt liv, min vägledning och mitt hopp!

Jag längtar tills västkusten då vi kan umgås med varandra, äta goda kräftor, räkor och krabbor. Fiska fisk och krabba. När vi kan ta ett glas vin vid stranden medan vi äter chips och nötter och lyssnar på skön musik. När vi kan bada i havet och skrika "brrrrrrr vad kallt det är!!!" När vi vaknar på morgonen och dricker kaffe tillsammans och skrattar åt hur äcklig Jack Daniels whiskyn var. När vi ska spela kort och pappa vinner som vanligt.

Det längtar jag till.
Jag älskar och uppskattar er mest i världen. Glöm aldrig det min underbara familj! 💗

amandaaskers.blogg.se

Jag heter Amanda och bor tillsammans med min sambo Christoffer och vår amstaff Diamond. I min blogg skriver jag om lite allt möjligt, bland annat min resa med LCHF som jag började med 2 maj 2016. 📷 Instagram @poffimgone 💻 Facebook @Amanda Cecilia Johanna Asker 📧 Kontakt: poffimgone@gmail.com

RSS 2.0